Termometr do pieczenia mięs BROWIN

EAN: 5908277706227

Opis produktu

Termometr do pieczenia mięs Browin to wysokiej jakości termometr ze stali nierdzewnej, który pozwala na monitorowanie procesu pieczenia różnego rodzaju mięsa. Termometry tego typu są nieocenione w każdej kuchni. Za sprawą specjalnej podziałki produkt dokładnie wskazuje idealną temperaturę pieczenia cielęciny, wołowiny, jagnięciny, drobiu czy wieprzowiny. Czujka termiczna zlokalizowana jest około 5 cm od początku szpikulca. Aby uniknąć ewentualnych zabrudzeń czy uszkodzeń szpikulec termometru zaleca się przechowywać w specjalnej plastikowej osłonce wchodzącej w skład kompletu.
PSB Mrówka Chojnów
Siedziba:
ul. Zielona 2, 59-225 Chojnów
Telefon: 76-88-74-046
E-mail: chojnow@psbmrowka.com.pl
NIP: 691-250-08-30
REGON: 022082469